Loading...
Fietsreizen FS Travel
Fietsreizen2023-07-15T09:15:04+01:00

FIETSREIZEN

Ervaar het echte karakter van een land per fiets

Met de fiets komt u op de mooiste plekjes en bent u lekker buiten in de natuur. Met de georganiseerde fietsreizen van FS Travel ontdekt u het echte karakter van een land, regio of stad. FS Travel heeft jarenlange ervaring met het organiseren van fietsreizen en zorgt ervoor dat uw fietsreis onvergetelijk wordt.

Onvergetelijke fietsreizen

Geuren opsnuiven, geluiden horen, in beweging zijn, kortom intensief genieten. Mooie routes, als het even kan weg van de drukke wegen. Oog voor cultuur en natuur. Steeds een fijne plek om te overnachten met goede maaltijden en een veilige stalling voor de fiets. Uitdagende klimmetjes voor de liefhebber, maar deze vermijden, kan (meestal) ook. Met de fietsreizen van FS Travel ontdekt u een land op z’n best. FS Travel heeft jarenlange ervaring met het organiseren van fietsreizen en zorgt voor een onvergetelijke fietsvakantie.

Onze kenmerken

  • De mooiste fietsreizen over de hele wereld

  • Routes met zoveel mogelijk bezienswaardigheden

  • Alle routes & hotels zijn verkend

  • Fietsafstand vanaf 60 km per etappe/dag

  • Ervaren begeleiding bij groepsreizen
  • Fietsvervoer vanuit Nederland bij buitenlandse groepsreizen

  • Volgwagen  met verzorging onderweg bij buitenlandse groepsreizen

  • Bagagevervoer bij groepsreizen
  • Nauwkeurige GPS-routeaanduiding

  • Jarenlange ervaring in toerisme

Fietsreis Eurocities Avignon-San Sebastian-Bilbao

Groepsreis, 3-17 september 2023De EuroCities 2023 voert ons door Zuid-Frankrijk vanuit Avignon langs de Middellandse Zee en de uitlopers aan de noordzijde van de Pyreneeën naar Spaans Baskenland. We bezoeken onder andere Pont du Gard, Arlès (Vincent van Gogh), Nîmes, Montpellier, de ommuurde kasteelstad Carcassonne, Toulouse, Lourdes, Pau, Biarritz en San Sebastian. Genieten van het landschap en de cultuur staat tijdens deze mooie en afwisselende fietsreis centraal.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Portugese Najaarstoer 2023

Groepsreis, 4-11 oktober 2023: Een prachtige 8-daagse fietsreis door Centraal Portugal met een heuvelachtig binnenland en een zeer spectaculaire kuststrook. Verblijf in twee goede 4*-hotels in de fijne middelgrote steden Tomar en Caldas da Rainha met elke fietsdag keuze uit een etappe van 65/70 of rond de 100 km.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Ibiza

Fietsreis Ibiza

13-15 oktober 2023: De Vuelta Cicloturista a IBIZA is een perfect georganiseerd, kleinschalig wielerevenement met een internationaal deelnemersveld van ca 400 mannen & vrouwen. Het is pittig fietsen in een prachtige omgeving. Deelnemers vergelijken het kwa zwaarte met een kortere versie van LBL, waarbij enkele korte klims van boven de 10% (een enkeling zelfs 15%) de klimbenen goed testen. Fiets de individuele tijdrit van 4,5 km, een rondrit Ibiza ZW van ca. 65 km en een Ibiza rondrit van ruim 90 km en kijk hoe hoog je (in je leeftijdsklasse) scoort op een aantal klimtrajecten in de routes.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Patagonië, Argentinië & Chili:

Fietsreis Argentinië, Chili & Uruguay 2018

13 november-1 december 2023: Argentinië en Chili behoren qua natuurschoon tot de mooiste landen ter wereld met een van de meest bruisende steden van Zuid-Amerika: Buenos Aires, de stad van de passievolle tango. Tijdens deze prachtige fietsreis leren we Patagonië goed kennen. Ontdek & ervaar Patagonië & Buenos Aires met deze unieke 19-daagse fietsreis die ook zeer geschikt is voor niet fietsende natuurliefhebbers.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Cape Argus – Cape Town Cycle Tour

 

Fietsreis Zuid-Afrika

Groepsreis, 2-12 maart 2024: Misschien wel de mooiste fietsroute ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! Om warm te draaien voor ‘The Race’ fietsen we via Stellenbosch, Paarl, het Mandela monument, Franschhoek/Franschhoek Pass, Sommerset-West en de prachtige Walvis route naar Kaapstad. Zo ontdek je de mooiste plekjes van de Kaapprovincie. De 46e editie van de Cape Town Cycle Tour wordt verreden op zondag 10 maart 2024 over een ongeëvenaard mooie en geheel autovrije, 109 km lange route. E-fietsen zijn ook toegestaan (en te huur).

Meer informatie en boeken

Fietsreis Canadian Rockies

Fietsreis Canadian Rockies

Groepsreis, 4-14 september 2024: 11-daagse fietsreis door de imposante Canadian Rockies, wie wil dat niet! Bewonder de prachtige route met een groot aantal imposante 3000-meters verspreid over het gebied tussen Jasper en Banff. Onderweg is het genieten van Maligny NP, met de alom geroemde Maligne Canyon, de Icefields Parkway met Glacier Skywalk en Columbia Icefield gletsjer en Lake Louise, Kootenay NP, Radium Hot Springs en het gezellige Banff. We sluiten af in Calgary waar we ook de Olypmpic Oval(schaatsbaan) bezoeken.

Meer informatie en boeken

Nederlands Mooiste op de Fiets 

Individueel, dagelijks vertrek:  Geniet van een of meer van de 50 op elkaar aansluitende routes die door prachtige natuur, mooie dorpen, karakteristieke stadjes & steden en langs indrukwekkende landhuizen en kastelen gaan, met onderweg zoveel mogelijk bezienswaardigheden, bekende maar ook onbekende(re) pareltjes van ons land. Alle provincies worden uitgebreid aangedaan. Met enkele etappes zijn kortere rondjes samen te stellen.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Amsterdam – Berlijn

Individueel, dagelijks vertrek: FS Travel organiseert een fijne fietsreis vanuit Nederland of Munster naar een van de interessantste Europese topsteden Berlijn met onderweg een zeer gevarieerde fietsroute met bijzondere en mooie bezienswaardigheden en fraaie natuur. Kortere of langere etappes en hotelvoorkeur kan je zelf aangeven. FS Travel past het programma daarop aan.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Italiaanse UNESCO steden

Fietsreis Eurocities 2020 Italië
Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: deze prachtige 15-daagse fietsreis gaat langs vele UNESCO pareltjes in Noord en Midden Italië zoals Milaan, Bergamo, Brescia, Verona, Padova, Ferrara, Bologna, Lucca, San Gimignano, Siena & Florence.
Meer informatie en boeken

Fietsreis USA: Washington-New York*
via o.a.
Amish en Princeton

 

Individueel, dagelijks vertrek: Een prachtige 12-daagse fietsreis waarbij je van het zeer interessante & mooie Washington DC via Amish gebied en de statige niversiteitsstad Princeton naar het overweldigende New York City fietst om daar via meerdere fietsroutes de vele interessante wijken van de Big Apple te verkennen, zowel op Manhattan als ook in Brooklyn.
)* = New York 5 Boro Bike Tour: veelal op de eerste zondag van mei kan je de unieke 5 Boro Bike Tour met een geheel autovrije route door de 5 wijken Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn en na de Verrazano Brug Staten Island.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Karinthië & DrauRadweg, Oostenrijk

Individueel, dagelijks vertrek:
# Verblijf 1 x 5 & 1 x 3 nachten in goede middenklasse hotels
# Verzorging op basis van halfpension
# Elke fietsdag keuze uit een etappe van ca. 50,  75 en 100 km
# Meerdere delen van de prijswinnende DrauRadweg in de route opgenomen
# Ook huur E-bikes beschikbaar
# Vervoer: keuze uit auto, (nacht)trein of vliegtuig

Meer informatie en boeken

Fietsreis Romantische Strasse & Donau

Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: Een prachtige 9-daagse fietsreis door Duitsland! Maak kennis met de schoonheid van het noordelijke deel van de Romantische Strasse, de oudste en een van de bekendste toeristische routes in Duitsland en geniet van de ‘schöne blaue Donau‘. Met een verblijf in twee hotels(2 x 4 nachten) in Rothenburg ob der Tauber, dat gezien wordt als een van de mooiste middeleeuwse steden in Europa en nabij het markante Donauwörth

Meer informatie en boeken

Fietsreis Meurthe-et-Moselle

Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: een 5-daagse fietsreis in het grensgebied van noordwest Frankrijk met o.a. routes langs de rivier de Moselle (= Franse deel van de Moezel) en naar de prachtige steden Metz & Nancy
# Verblijf in goed middenklasse hotel
# Logies & Ontbijt
# Drie fietsdagen met keuze uit etappes van ca. 50,  75 en 100 km
# Vervoer per trein of auto

Meer informatie en boeken

Fietsreis Algarve & Achterland, Portugal

Individueel, dagelijks vertrek: Een prachtige 8-daagse fietsreis aan de Algarve, de zuidelijke kustprovincie met een bergachtig achterland.
# Verblijf resp. 3 & 4 nachten in goede middenklasse hotels in Lagos & in het stadje Boliqueime, 12 km noordoost van Albufeira
# Verzorging op basis van logies & ontbijt
# Elke fietsdag keuze uit een etappe van ca. 70 en 100 km

Meer informatie en boeken

Fietsreis Bangkok – Saigon

Individuele fietsreis met iedere maand een gegarandeerde vertrekdatumFS Travel organiseert een 21 daagse fietsreis van Thailand, via Cambodja naar Vietnam. Tijdens deze bijzondere reis fietsen we vanuit Bangkok, de hoofdstad van Thailand, door Cambodja naar Ho Chi Minh City, de hoofdstad van Vietnam, het voormalige Saigon.

Meer informatie en boeken

Fietsreis New York City /
New York 5 Boro Bike Tour*

FS Travel - New York 5 Boro Bike Tour

Individueel* / dagelijks vertrek: Een compleet arrangement waarin je New York op een bijzondere manier leert kennen of herondekt, natuurlijk op de fiets.Op eigen houtje fietsen door de vele verschillende buurten in de wijken (boro’s) Manhattan en Brooklyn. Je kan een keuze maken uit meerdere uitgezette rondritten waarin de bezienswaardigheden worden aangegeven.
)* = New York 5 Boro Bike Tour: veelal op de eerste zondag van mei kan je de unieke 5 Boro Bike Tour met een geheel autovrije route door de 5 wijken Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn en na de Verrazano Brug Staten Island.

Meer informatie en boeken

Taiwan, een verrassend mooi fietseiland

oktober 2023 of individueel* dagelijks vertrek: Taiwan wordt meer en meer ontdekt als reisbestemming, en terecht. Het eiland herbergt prachtige en unieke natuur met in het midden volop bergen en rondom schitterende vlakke en licht glooiende kuststroken. De bevolking is erg vriendelijk en je kunt er meer dan uitstekend eten. Het land is modern, veilig en overzichtelijk. Ideaal voor een eerste kennismaking met Azië.

Meer informatie en boeken

Fietsreizen op maat

 

 

Individuele fietsreis met dagelijks vertrek: Zit uw droomreis niet tussen het reisaanbod? Dan biedt FS Travel speciale reizen aan die voor u op maat zijn gemaakt. Neem contact op en FS Travel stelt uw ideale (fiets)vakantie voor u samen.

Reizen op maat

Inschrijven voor de FS Travel nieuwsbrief

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij Garantiefonds GGTO. GGTO staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.

BewarenBewaren