Loading...
Fietsreis Argentinië & Chili 20212020-05-20T13:54:49+00:00

Fietsen in Argentinië & Chili 

10 – 28 november 2021, 19 dagen

Ontdek en ervaar overweldigend Patagonië
& levendig Buenos Aires

Fietsreis Argentinië, Chili & Uruguay 2018

Fietsreis Argentinië & Chili 2021

Argentinië & Chili behoren qua natuurschoon tot de mooiste landen ter wereld met een van de meest bruisende steden van Zuid-Amerika: Buenos Aires, de stad van de passievolle tango. Tijdens deze prachtige fietsreis leren we ook Patagonië goed kennen. Fietsend en varend doorkruizen we het indrukwekkende merengebied dat zich uitstrekt tussen de hoge bergen en vulkanen van de Andes, gelegen in het grensgebied tussen de twee buurlanden. Vervolgens gaan we naar het ruigere Zuid Patagonië. De Perito Moreno gletsjer en het Torres del Paine National Park zijn van een grote schoonheid. We sluiten de reis af in het bruisende Buenos Aires. Kortom, een prachtige fietsreis door Argentinië en Chili.

U kunt deze reis verlengen met een bezoek aan de indrukwekkende watervallen van Iguaçu, gelegen op de grens van Argentinië & Brazilië.

Het reisprogramma Ontdek Patagonie & Buenos Aires in Argentinie & Chili volgt.

Reissom fietsreis Argentinië & Chili 2021, 19 dagen: € 5.950,- per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer )*
Toeslag 1-persoonskamer: € 1.200,- per persoon )*
)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer. Als een andere deelnemer ook een kamer wil delen ontvangt u beiden de 1-persoonskamertoeslag retour.

  • aanbetaling bij inschrijving: € 1.500 per persoon
  • restbetaling uiterlijk 2 maanden voor vertrek

Graag de bedragen overmaken op NL56 KNAB 0257 6844 41 t.n.v. FS Travel o.v.v. ‘Fietsreis Argentinië & Chili 2021’

Meer informatie?

Wilt u deelnemen aan een van deze fantastische reizen? Boek dan direct via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met FS Travel.

Boekingsformulier fietsreis Argentinië & Chili 2021

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld.

[fusion_builder_column row_column_index=”6_7″ type=”1_4″ layout=”1_4″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_s