Loading...
Fietsreis Washington – New York incl. New York 5 Boro Bike Tour2019-09-07T21:23:42+00:00

 Washington – New York & 5 Boro Bike Tour 2019

GEEN PLAATS MEER BESCHIKBAAR

 In mei publiceren we Washington-New York incl. 5 Boro Bike Tour 2020

Van de regeringsstad Washington DC naar de metropool New York incl. NY 5 Boro Bike Tour

Fietsreis WASHINGTON DC – NEW YORK incl. New York 5 Boro Bike Tour*

Een prachtige 12-daagse fietsreis van het fraaie en interessante Washington DC naar het overweldigende New York. Via mooie, rustige routes fietsen we in 6 etappes via typisch Amerikaanse plaatsen, door Amish gebied en de universiteitsstad Princeton naar Manhattan. Ook New York wordt per fiets verkend met als hoogtepunt deelname aan de 42e editie van de New York 5 Boro Bike Tour 2018. Een uniek spektakel, u fietst autovrij door de vijf wijken (Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn en Staten Island) van New York. U ziet veel moois en krijgt een goede indruk van het Amerikaanse leven.

* = Heeft u minder tijd beschikbaar? Er is ook een 5-daags New York City arrangement beschikbaar.  Klik hier voor alleen de reis naar New York.

Five Boro Bike Tour 2019

Dit bijzondere fietsevenement staat niet op zichzelf. De organisator Bike New York is een non-profit organisatie dat fietsen als een praktische, duurzame en gezonde manier van vervoer promoot. Met de opbrengst van het startgeld voor de Five Boro Bike Tour worden onder andere gratis fietslessen aangeboden aan kinderen en volwassenen uit achterstandswijken. Hierdoor heeft New York er vorig jaar ruim 16.000 enthousiaste fietsers bijgekregen.

Reissom Washington – New York & NY 5 Boro Bike: € 2.495 per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer )*
Toeslag 1-persoonskamer: € 880 per persoon )*

)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer. Als een andere deelnemer ook een kamer wil delen ontvangt u beiden de 1-persoonskamertoeslag retour.

  • aanbetaling bij inschrijving: €850,- per persoon
  • restbetaling uiterlijk 2 maanden voor vertrek

Graag de bedragen overmaken op NL56 KNAB 0257 6844 41 t.n.v. FS Travel – Haarlem o.v.v. ‘Washington – New York 2019’

Meer informatie?

Wilt u deelnemen aan een van deze fantastische reizen? Boek dan direct via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met FS Travel.

Boekingsformulier Washington – New York incl. New York 5 Boro Bike Tour 2018

GEEN PLAATS MEER BESCHIKBAAR

 

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld.