Loading...
Fietsreis Spaanse Voorjaarstoer 20192019-01-15T17:38:11+00:00

Spaanse Voorjaarstoer 2019

Prachtige 8-daagse fietsreis door Andalusië in Zuid Spanje

Spaanse Voorjaarstoer 2019

Reisperiode: zaterdag 6 t/m zaterdag 13 april 2019

Spanje heeft prachtige streken voor het uitzetten van een mooie fietsreis in het voorjaar. Voor 2019 is gekozen voor de Andalusische provincies Córdoba en Málaga in het zuiden van Spanje. We verblijven in de prachtige steden Córdoba en Antequera en maken van daaruit mooie fietstochten, onder andere naar Málaga. Op alle zes fietsdagen is er keuze uit twee uitgezette fietsetappes met een afstand van ca. 80 km en 100 à 120 km. In de kortere routes zijn minder hoogtemeters opgenomen. De gezellige steden Córdoba en Antequera hebben een zeer rijke geschiedenis met bijzondere bezienswaardigheden.

  • Een fietsreis met gevarieerde en spectaculaire natuur in een heerlijk klimaat
  • Verblijf in twee comfortabele 4*-hotels
  • Verzorging: halfpension(ontbijt & diner incl. glas wijn)
  • Per fietsdag 2 etappes beschikbaar variërend in zwaarte & afstand
  • Verzorging onderweg tijdens de fietsetappes
  • Fietsvervoer vanuit Nederland

Reissom Spaanse Voorjaarstoer: € 1.335,- per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer. Deze reissom is incl. € 100 tickettoeslag: de 35 groepstickets zijn inmiddels vergeven. De bij te boeken extra tickets zijn helaas duurder.

Toeslag 1-persoonskamer: € 300,- per persoon )*
)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer. Als een andere deelnemer ook een kamer wil delen ontvangt u beiden de 1-persoonskamertoeslag retour.

    • aanbetaling bij inschrijving: €300,- per persoon
    • restbetaling vóór 6 februari

Graag overmaken op NL56 KNAB 0257 6844 41 t.n.v. FS Travel o.v.v. ‘Spaanse Voorjaarstoer 2019’

Meer informatie?

Wilt u deelnemen aan deze fantastische reis? Boek dan direct via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met FS Travel.

Boekingsformulier Spaanse Voorjaarstoer 2019

Wat klanten zeggen…

Ook dit jaar hebben we genoten van de reis met mooie en uitdagende fietsroutes, vooral de tweede helft van de week was het een schitterend parcours voor de lange afstand. Wat een goede voorbereiding om deze wegen voor ons “te vinden”.

Jan en Joke, Spaanse Voorjaarstoer 2017

Wij hebben het prima naar de zin gehad in Spanje. Mooi weer, prima hotels, alles goed geregeld. Wij lazen dat er alweer plannen voor volgend jaar zijn. We kijken er naar uit!

Jan en Grada, Spaanse Voorjaarstoer 2016

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld.