Loading...
Fietsreis New York 5 Boro Bike Tour2019-01-14T01:41:00+00:00

New York 5 Boro Bike Tour 2019

Het fietsspektakel van New York City!

Alleen nog op aanvraag mogelijk !

Autovrij fietsen door de vijf wijken van NEW YORK CITY!*

De New York 5 Boro Bike Tour gaat door alle vijf wijken van New York City (Manhattan, Bronx, Queens & Staten Island) en is geheel autovrij, de afstand is 40 mijl = ca. 65 km! Onderweg wordt u volop toegejuicht. Langs de route wordt veel live muziek gemaakt.

* Kan ook gecombineerd worden met de fietsreis WASHINGTON DC-NEW YORK

Start u in Washington? Dan verkent u een prachtig stuk van de oostkust van Amerika. Klik hier voor de uitgebreide fietsreis met start in Washington.

Bij zowel de start in New York City als in Washington, een ding is zeker: U neemt deel aan de unieke en fantastische Five Boro Bike Tour 2019!

Dit bijzondere fietsevenement staat niet op zichzelf. De organisator Bike New York is een non-profit organisatie dat fietsen als een praktische, duurzame en gezonde manier van vervoer promoot. Met de opbrengst van het startgeld voor de Five Boro Bike Tour worden onder andere gratis fietslessen aangeboden aan kinderen en volwassenen uit achterstandswijken. Hierdoor heeft New York er vorig jaar ruim 16.000 enthousiaste fietsers bijgekregen.

Reissom New York 5 Boro Bike Tour 2019: € 1.595 per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer )*
Toeslag 1-persoonskamer: € 350 per persoon )*

)* = het is mogelijk om aan te geven dat u een kamer met een andere deelnemer wilt delen. In eerste instantie betaalt u de reissom incl. toeslag 1-persoonskamer. Als een andere deelnemer ook een kamer wil delen ontvangt u beiden de 1-persoonskamertoeslag retour.

  • aanbetaling bij inschrijving: € 700 per persoon
  • restbetaling uiterlijk 2 maanden voor vertrek

Graag de bedragen overmaken op NL56 KNAB 0257 6844 41 t.n.v. FS Travel – Haarlem o.v.v. ‘5 Boro Bike Tour 2019’

Meer informatie?

Wilt u deelnemen aan een van deze fantastische reizen? Boek dan direct via het boekingsformulier aan de rechterkant van deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met FS Travel.

Boekingsformulier New York 5 Boro Bike Tour

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. FS Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld.