Loading...
Fietsreizen FS Travel
Fietsreizen2021-10-01T21:04:25+01:00

FIETSREIZEN

Ervaar het echte karakter van een land per fiets

Met de fiets komt u op de mooiste plekjes en bent u lekker buiten in de natuur. Met de georganiseerde fietsreizen van FS Travel ontdekt u het echte karakter van een land, regio of stad. FS Travel heeft jarenlange ervaring met het organiseren van fietsreizen en zorgt ervoor dat uw fietsreis onvergetelijk wordt.

Onvergetelijke fietsreizen

Geuren opsnuiven, geluiden horen, in beweging zijn, kortom intensief genieten. Mooie routes, als het even kan weg van de drukke wegen. Oog voor cultuur en natuur. Steeds een fijne plek om te overnachten met goede maaltijden en een veilige stalling voor de fiets. Uitdagende klimmetjes voor de liefhebber, maar deze vermijden, kan (meestal) ook. Met de fietsreizen van FS Travel ontdekt u een land op z’n best. FS Travel heeft jarenlange ervaring met het organiseren van fietsreizen en zorgt voor een onvergetelijke fietsvakantie.

Onze kenmerken

  • De mooiste fietsreizen over de hele wereld

  • Routes langs de toeristische bezienswaardigheden van de bestemming

  • Alle routes & hotels zijn verkend

  • Fietsafstand vanaf 60 km per etappe/dag

  • Ervaren begeleiding bij groepsreizen
  • Fietsvervoer vanuit Nederland bij buitenlandse groepsreizen

  • Volgwagen  met verzorging onderweg bij buitenlandse groepsreizen

  • Bagagevervoer bij groepsreizen
  • Nauwkeurige GPS-routeaanduiding

  • Jarenlange ervaring in toerisme

Nederlands Mooiste op de Fiets 

Geniet van een of meer van de 50 op elkaar aansluitende routes die door prachtige natuur, mooie dorpen, karakteristieke steden en stadjes en langs indrukwekkende landhuizen en kastelen gaan, met onderweg veel toeristische hoogtepunten en bekende, maar ook onbekende(re) pareltjes van ons land. Alle provincies worden uitgebreid aangedaan.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Ibiza 2021

Fietsreis Ibiza

8 t/m 12 oktober 2021: Toen we in 2019 mee deden aan de 17e Vuelta Cicloturista a Ibiza dachten we, hier moeten we onze fietsklanten over vertellen! De Vuelta Cicloturista a Ibiza is een perfect georganiseerd, kleinschalig wielerevenement met een internationaal deelnemersveld van ca 500 mannen & vrouwen.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Spaanse Najaarstoer

Fietsreis Spaanse Voorjaarstoer

20 t/m 27 oktober 2021: Een prachtige 8-daagse fietsreis door Spanje. Voor 2021 is gekozen voor de Andalusische provincies Sevilla en Cadiz in het zuidwesten van Spanje. We verblijven in de prachtige steden Sevilla en Jerez de la Frontera en maken van daaruit mooie fietstochten o.a. naar Cadiz, een ommuurde stad die al meer dan 3000 jaar oud is.

Meer informatie en boeken

Fiets Cape Argus / Cape Town Cycle Tour

Fietsreis Zuid-Afrika

5 t/m 15 maart 2022: Misschien wel de mooiste fietsroute ter wereld! Cape Town Cycle Tour / Cape Argus is een geweldige belevenis die de echte fietsliefhebber een keer meegemaakt moet hebben! Met deze tour ontdekt u de mooiste plekjes van de Kaapprovincie in Zuid-Afrika. De Cape Town Cycle Tour/Cape Argus 2022 wordt verreden op zondag 13 maart over een ongeëvenaard mooie en geheel autovrije, 109 km lange route .

Meer informatie en boeken

Washington-New York incl. 5 Boro Bike Tour

22 april t/m 3 mei 2022 of individueel* dagelijks vertrek: Een prachtige 12-daagse fietsreis waarbij we van het zeer interessante & mooie Washington DC via Amish gebied en de statige universiteitsstad Princeton naar het overweldigende New York City fietsen om daar op zondag de unieke 5 Boro Bike Tour met een geheel autovrije route door de 5 wijken Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn en na de Verrazano Brug Staten Island.
* Bij de individuele reis met dagelijks vertrek wordt een aangepaste route door Manhattan & Brooklyn gefietst.

Meer informatie en boeken

Fietsreis New York 5 Boro Bike Tour

FS Travel - New York 5 Boro Bike Tour

29 april t/m 3 mei 2022 of individueel* dagelijks vertrek: Een compleet arrangement waarin u New York op een bijzondere manier leert kennen of herondekt, natuurlijk op de fiets. Absoluut hoogtepunt is deelname aan het fietsspektakel New York Five Boro Bike Tour. Fiets (zo langzaam mogelijk) geheel autovrij van Ground Zero/Freedom Tower door Manhattan via Central Park & Harlem naar de andere wijken Bronx, Queens en Brooklyn en en tot slot over de Verrazano Brug naar het finishfestival op Staten Island. * bij de individuele reis (dagelijks) wordt de route op de 2e fietsdag aangepast.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Dolomieten, Marcialonga

 

 

27 t/m 30 mei 2022: Blijf je al fietsend verbazen over de schoonheid van de imposante Dolomieten. De Marcialonga is een prima alternatief voor de Maratona di Dolomiti. Tijdens de toer kan je nog kiezen: gaan voor de basisronde van 82 km of er een extra lus van 55 km aan toevoegen(= totaal 137 km).

Meer informatie en boeken

Canadian Rockies & Vancouver-Whistler

Fietsreis Canadian Rockies

31 augustus t/m 12 september 2022: Fietsen door de imposante Canadian Rockies, wie wil dat niet! Zonder al teveel te klimmen genieten van een groot aantal imposante 3000-meters, links en rechts van de route. De afsluiting van deze imposante natuurreis gaat fietsend door Vancouver waar deelname aan de  Granfondo Vancouver-Whistler(afstand van 55, 122 of 152 km) mogelijk is.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Argentinië & Chili

Fietsreis Argentinië, Chili & Uruguay 2018

9 t/m 27 november 2022: Argentinië & Chili behoren qua natuurschoon tot de mooiste landen ter wereld met een van de meest bruisende steden van Zuid-Amerika: Buenos Aires, de stad van de passievolle tango. Tijdens deze prachtige fietsreis leren we Patagonië goed kennen. Ontdek & ervaar Patagonië & Buenos Aires met deze unieke 19-daagse fietsreis.

Meer informatie en boeken

EuroCities Italiaanse UNESCO steden

Fietsreis Eurocities 2020 Italië
dagelijks vertrek, individuele fietsreis: EuroCities Noord & Midden Italië. Deze prachtige 15-daagse fietsreis gaat langs vele UNESCO pareltjes in Noord en Midden Italië zoals Milaan, Bergamo, Brescia, Verona, Padova, Ferrara, Bologna, Lucca, Pisa, San Gimignano, Siena & Florence.
Meer informatie en boeken

Fietsreis Amsterdam – Berlijn

Dagelijks vertrek: FS Travel organiseert een prachtige fietsreis tussen de twee Europese topsteden: Amsterdam en Berlijn. Tussen deze twee Europese topsteden ligt een zeer gevarieerde fietsroute, tien etappes, met bijzondere en mooie bezienswaardigheden en fraaie natuur.

Meer informatie en boeken

Fietsreis Romantische Strasse & Donau

Fietsreis Duitsland - FS Travel

Individueel, dagelijks vetrek: Een prachtige 9-daagse fietsreis door Duitsland! Maak kennis met de schoonheid van het noordelijke deel van de Romantische Strasse, de oudste en een van de bekendste toeristische routes in Duitsland en geniet van de ‘schöne blaue Donau‘. Met een verblijf in twee hotels(2 x 4 nachten) in Rothenburg ob der Tauber, dat gezien wordt als een van de mooiste middeleeuwse steden in Europa en nabij het markante Donauwörth

Meer informatie en boeken

Fietsreis Bangkok – Saigon

Iedere maand gegarandeerd vertrekFS Travel organiseert een 21 daagse fietsreis van Thailand, via Cambodja naar Vietnam. Tijdens deze bijzondere reis fietsen we vanuit Bangkok, de hoofdstad van Thailand, door Cambodja naar Ho Chi Minh City, de hoofdstad van Vietnam, het voormalige Saigon.

Meer informatie en boeken

Taiwan, een verrassend mooi fietseiland

oktober 2022 of individueel* dagelijks vertrek: Taiwan wordt meer en meer ontdekt als reisbestemming, en terecht. Het eiland herbergt prachtige en unieke natuur met in het midden volop bergen en rondom schitterende vlakke en licht glooiende kuststroken. De bevolking is erg vriendelijk en je kunt er meer dan uitstekend eten. Het land is modern, veilig en overzichtelijk. Ideaal voor een eerste kennismaking met Azië.

Meer informatie en boeken

Fietsreizen op maat

 

 

Dagelijks vertrek: Zit uw droomreis niet tussen het reisaanbod? Dan biedt FS Travel speciale reizen aan die voor u op maat zijn gemaakt. Neem contact op en FS Travel stelt uw ideale (fiets)vakantie voor u samen.

Reizen op maat

Inschrijven voor de FS Travel nieuwsbrief

ZEKER OP REIS

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. Fs travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.

BewarenBewaren